Gepassioneerd als het om mensen gaat
Actuele vacatures

De loonstrook

 
Hoe lees ik mijn loonstrook?

Voor de meeste werknemers is de loonstrook hét bewijs van wat ze verdiend hebben. Daarom moet de loonstrook niet alleen voldoen aan strikte wettelijk vereisten, maar ook aan de hoge eisen van werknemers en van Jobmax. Want hoe duidelijker en overzichtelijker de loonstrook is, des te minder vragen zullen er bij u overblijven.

Conform de CAO voor uitzendkrachten worden de medewerkers van Jobmax wekelijks verloond, dat betekent dat het salaris wekelijks wordt uitbetaald en dat er ook per week een loonstrook wordt gemaakt. Jobmax maakt voor het "verlonen" van haar medewerkers gebruik van het softwarepakket FlexService. Vanuit dit zelfde softwarepakket worden de loonstroken gemaakt die wekelijks op de vestiging kunnen worden opgehaald of automatisch per e-mail kunnen worden toegezonden.

Omdat wij ons realiseren dat een loonstrook een complex formulier is heeft FlexService er voor jou een uitleg bij geschreven waarop per item wordt aangegeven wat de betekenis is. Je kunt de uitleg van de loonstrook hier downloaden. Blijven er na het lezen van deze uitleg nog vragen over, dan staat onze deur uiteraard voor je open.

Download hier de uitleg van uw loonstrook 

Twitter

Volg ons
Ambassadeur van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding