Gepassioneerd als het om mensen gaat
Actuele vacatures

Werknemers

Jobmax is een regionale dienstverlener op de vakgebieden uitzenden, detacheren, payrolling, werving & selectie en het verzorgen van projecten. Ook steken wij veel tijd en energie in het verder opleiden van onze werknemers. Onze organisatie, die is aangesloten bij de ABU en SFT zowel als NEN 4400-1 gecertificeerd is, bestaat sinds 2000.

Mensgericht

Door onze specifieke, mensgerichte, aanpak hebben wij ons ontwikkeld tot de personele dienstverlener in de regio Montferland. Een procedure bij Jobmax Uitzendburo B.V. begint altijd met een persoonlijk gesprek op ons kantoor in 's-Heerenberg. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op uw opleidingen, uw werkervaring en uw wensen op de arbeidsmarkt. Ook de mogelijkheden die wij aan u kunnen bieden zullen uitvoerig met u worden besproken waarna wij serieus voor u aan de slag gaan.

Toekomst

Zodra wij een passende vacature voor u hebben gevonden en alle bijzonderheden van deze vacature met u hebben besproken gaan we samen op bezoek bij uw potentiële werkgever. Tijdens dit bezoek wordt u volledig geïnformeerd over uw toekomstige werkplek en kunt u kennis maken met uw toekomstige werkgever cq. collega's. Hierdoor kunt u zich er volledig van overtuigen dat u met het tekenen van uw arbeidsovereenkomst een goede keuze heeft gemaakt. Het gaat tenslotte om uw toekomst!

Bent u op zoek naar een uitzendorganisatie waar het om u als individu gaat? Bent u op zoek naar een lokale of regionale partij die u helpt op uw weg naar een nieuwe toekomst? Dan moet u echt eens binnenlopen aan het Stadsplein 7, dit is in het centrum van 's-Heerenberg. U zult versteld staan over wat wij voor u kunnen en willen betekenen. Wilt u zich direct inschrijven? Dan adviseren wij u om hiervoor eerst een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd voor u in kunnen plannen.


Alvast tot ziens.

Twitter

Volg ons
Ambassadeur van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding