Gepassioneerd als het om mensen gaat
Actuele vacatures

Werving en Selectie

Het arbeidskapitaal is de belangrijkste post op de balans van elke organisatie. Succes wordt gemaakt door mensen. Maar het vinden van de juiste personen om de juiste posities bij u te bezetten is nog niet zo eenvoudig. Daar gaat maar al te vaak veel kostbare tijd in zitten. En dan nog gebeurt het dat arbeidscontracten hun proeftijd niet overleven.

Het werven en selecteren van capabele en gemotiveerde kandidaten is een specialisme op zich. Door Jobmax hiervoor in te schakelen bespaart u tijd, geld en ergernissen. We speuren snel en doeltreffend de juiste kandidaten voor u op. Dit vindt plaats door werving en selectie uit onze eigen bestanden, via onze netwerken en/of via de geschreven en nieuwe media. Voor elke functie selecteren we 2 tot 3 kandidaten waarmee u een persoonlijk sollicitatiegesprek kunt houden.

Vanzelfsprekend kunnen we u tevens begeleiden en adviseren bij de sollicitatieprocedure. Voor werving en selectie hanteren we een flexibel honoreringssysteem dat mede afhankelijk is van de resultaten.  We vertellen u hier graag meer over in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.   

 

Twitter

Volg ons
Ambassadeur van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding