Gepassioneerd als het om mensen gaat
Actuele vacatures

Training en opleiding

Er is veel kennis aanwezig bij mensen die op dit moment aan het werk zijn of die, door verschillende oorzaken, niet deelnemen aan het arbeidsproces. Toch kan het zijn dat deze kennis op enig moment niet aansluit bij de wensen van het bedrijf waar men aan het werk is, gaat of wil gaan. Op dat moment ontstaat de behoefte om de aanwezige kennis uit te breiden of om nieuwe kennis te vergaren.

Speciaal hiervoor is Jobmax in 2008 gestart met een nieuwe bedrijfstak, "Jobmax Training en Opleiding". Om de juiste opleidingen op de juiste wijze te kunnen verzorgen is Jobmax een samenwerking gestart met verschillende nationale en regionale opleidingsinstituten. Deze verzorgen samen met de professionals van Jobmax de meest uiteenlopende trainingen en opleidingen zoals bedrijfshulpverlening, VCA, heftruckcertificaten, financieel administratieve en/of secretariële opleidingen enz.

Daarnaast heeft Jobmax sinds kort een eigen opleider in dienst die zich bezig houdt met het verzorgen van taalcursussen Nederlandse taal aan Duitstalige medewerkers. Op deze manier kan Jobmax een goede begeleiding geven aan het steeds internationaler worden van de personeelsbestanden van Nederlandse bedrijven.

We vertellen u hier graag meer over in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Jobmax Training en Opleiding werkt overigens niet alleen voor eigen personeel van Jobmax Uitzendburo BV. Bent u geïnteresseerd in een gesprek over het opleiden van uw eigen personeel of "uw" uitzendkrachten die via een andere uitzendorganisatie bij u werkzaam zijn? Ook dan staan wij u zeer graag te woord!

Twitter

Volg ons
Ambassadeur van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding