Gepassioneerd als het om mensen gaat
Actuele vacatures

Projectservice

Via Jobmax Projectservice krijgt u de beschikking over een zorgvuldig samengesteld team van uitzendkrachten die projectmatig bij u aan de slag gaan. Dit is nog het beste te illustreren aan de hand van een tweetal voorbeelden.

* Voor het jaarlijkse popfestival Huntenpop leverde Jobmax Projectservice een team voor het opzetten van de tenten op het festivalterrein. Alle deelnemers in dit team worden vooraf grondig voorbereid en geïnstrueerd over hun taken. Jobmax Projectservice zorgt tevens voor een professionele teamleiding en goede communicatie met de festivalorganisatoren.

* Om een grote order aan te kunnen leverde Jobmax Projectservice tijdelijk extra arbeidskrachten aan een logistieke dienstverlener. Gezien de tijdsdruk die op de order stond adviseerden we het bedrijf om tijdelijk een extra nachtdienst in te zetten. Jobmax Projectservice zorgde voor de bezetting van de complete nachtploeg, inclusief een supervisor op de werkvloer. We zorgden tevens voor een goede communicatie (over o.a. taken, planning,  verantwoordelijkheden) tussen de opdrachtgever en onze projectploeg. 

* Voor de aanleg van Nederlands grootste Solarpark op de voormalige vuilstort in Azewijn leverde Jobmax Uitzendburo een team montagemedewerkers die zowel de montage van onderstellen als de montage van de zonnepanelen tot een zeer goed einde wist te brengen. Een soortgelijke klus heeft Jobmax voor haar rekening genomen bij diverse zogenaamde dakenprojecten waar daken van industriële panden werden voorzien van grote aantallen zonnepanelen. Speciaal voor deze klus werden de medewerkers niet alleen geworven en uitgezonden, maar ook vooraf opgeleid zodat ze voorzien waren van de juiste kennis inzake het project, de producten en de veiligheid.

 

Op deze manier kunnen we u bij allerlei projecten bijstaan en complete oplossingen voor uw arbeidsproblematiek aandragen. We vertellen u hier graag meer over in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.   


 

Twitter

Volg ons
Ambassadeur van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding