Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Uitzenden

Van ons complete dienstenpakket, te weten uitzenden, detacheren en werving & selectie, vormt uitzenden het grootste deel van onze dienstverlening. 

HOE GAAT UITZENDEN IN Z’N WERK?

Als u kiest voor uitzenden via Seesing Personeel, dan betekent dit dat wij voor uw bedrijf de bemiddeling verzorgen tussen u (inlener) en de werkzoekende (uitzendkracht). De uitzendkracht komt in dienst bij Seesing Personeel zodra hij/zij ingezet wordt bij uw bedrijf. Vanaf dat moment is er sprake van een uitzendovereenkomst tussen de uitzendkracht en Seesing Personeel en zorgen wij er dus ook voor dat de uitzendkracht wordt uitbetaald. Voor deze dienstverlening betaalt uw bedrijf aan Seesing Personeel een bedrijfstarief.

VOORDELEN VAN UITZENDEN

Kiest u voor uitzenden via Seesing Personeel, dan brengt dat voor uw bedrijf grote voordelen met zich mee op het gebied van flexibiliteit en risicobeperking. Werken met uitzendkrachten van Seesing Personeel zorgt ervoor dat u: 

  • snel extra mensen kunt inzetten;
  • per week of zelfs per dag kunt bepalen hoeveel mensen u nodig heeft (bijvoorbeeld in geval van drukte of ziekte);
  • geen extra tijd hoeft te besteden aan het werven van mensen;
  • op ieder gewenst moment en zonder problemen kunt stoppen met inlenen, zonder rekening te hoeven houden met strenge ontslagregels;
  • eenvoudig de geschiktheid van de kandidaat kunt testen in het geval u deze na verloop van tijd zelf in dienst wilt nemen;
  • ook in vakantieperiodes en tijdens feestdagen over een goede bezetting kunt beschikken (denk aan de inzet van oproep- en vakantiekrachten).

MEER INFORMATIE OVER UITZENDEN?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van uitzenden? Of wilt u weten wat Seesing Personeel hierbij voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De intercedent die kennis heeft van uw sector helpt u graag verder!