Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Techniek

Techniek vacatures en banen in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek? Wil je bijvoorbeeld werken als lasser, monteur of tekenaar? Of wil je aan de slag als engineer of machinist? Seesing Personeel heeft doorlopend technische vacatures bij topwerkgevers in de Achterhoek. Houd onze website in de gaten en kom gerust eens langs voor een gesprek. Wij helpen je graag bij het vinden van een baan in de technische sector.

Opleidingen in de techniek

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek en ben je nog niet uitgeleerd? Bij Seesing Personeel bieden we meer dan werk alleen; je kunt via ons ook verder opgeleid worden in de techniek. Wij hebben diverse opleidingsmogelijkheden waarvan je gebruik kunt maken. Zo kun je via ons onder meer:

  • een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) volgen;
  • je VCA- of veiligheidscertificaat halen;
  • de opleiding ‘Verder in Techniek’ volgen;
  • deelnemen aan andere beroepsgerelateerde cursussen.

Passende baan in de techniek

Ben jij een technische vakkracht? Dan heb je bij ons grote kans op werk in de techniek. Via Seesing Personeel ben je voor langere tijd verzekerd van een uitdagende technische baan. Of het nu in de installatie-, civiele of elektrotechniek is of juist richting werktuigbouwkunde, CNC, hydrauliek en pneumatiek. Met ons ons uitgebreide netwerk van technische bedrijven in de Achterhoek vinden we zeker een baan die bij je past!

Meer weten?

Heb je vragen over een technische vacature of over opleidingsmogelijkheden? Of wil je meer weten over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in de techniek sector? Neem dan contact met ons op via 0544 – 35 37 39 of stuur een e-mail naar info@seesingpersoneel.nl. We helpen je graag verder.