Gepassioneerd als het om mensen gaat
Actuele vacatures

Onze visie

Onze visie

Jobmax Uitzendburo B.V. heeft na 16 jaar nog altijd een onveranderde ambitie. Wij willen een bijdrage leveren aan het succes van mensen en bedrijven. We streven naar groei, vergroting van marktaandeel en stijging van productiviteit. Daarin zijn we niet uniek. Maar wij willen anders durven kijken. We willen dé HR-dienstverlener van de regio Montferland zijn. Diensten bieden die innovatief zijn. En we willen onze mensen het beste bieden: persoonlijke groei en werkplezier. Talenten in hen naar boven halen, ook al zijn die onvermoed.

Om onze ambities te realiseren, werken we vanuit vier krachtige bouwstenen: een sterk concept, een krachtig merk, de beste mensen en excellente maatgesneden uitvoering. Deze bouwstenen vormen de leidraad voor ons handelen. Ze geven helderheid en consistentie. Ook voor onze klanten (flexwerkers én opdrachtgevers) leveren de bouwstenen voordeel op.

Op gevoel en ervaring

Onze werkmethoden zijn efficiënt en innovatief. We kunnen hiermee snel reageren op veranderende behoeften. En onze concepten die op de ene plaats goed werken, kopiëren we gemakkelijk naar een andere plek. Zo breiden onze sterke concepten zich uit over de regio Montferland en omstreken.

De beste partner

Zaken doen met Jobmax Uitzendburo B.V. betekent zaken doen met een gelijkwaardige partij. In alle opzichten. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en goed getraind. Ze kennen hun business. En hun mogelijkheden!

Perfecte uitvoering

Dit betekent dat we snel en efficiënt leveren en dat we er voldoening in scheppen alles tot in de puntjes te regelen. Daarbij weten we ons gesteund door gestandaardiseerde processen die wij in ons 11-jarig bestaan ontwikkeld hebben. Teamwork zorgt voor positieve resultaten voor alle belanghebbenden.

Met deze bouwstenen gaan wij voor de toekomst. Voor alles dat met werk te maken heeft. En misschien wel meer.

Twitter

Volg ons
Ambassadeur van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding