Gepassioneerd als het om mensen gaat
Actuele vacatures

Jobmax in de samenleving

Als bedrijf kun je tegenwoordig niet meer alleen naar binnen gekeerd leven. Uiteraard is het van cruciaal belang dat de rendementen kloppen en dat de onderneming gezonden winstmarges weet te realiseren maar het nieuwe ondernemen vergt echter ook nieuwe vaardigheden van de ondernemers. Een ondernemer komt er allang niet meer als hij slechts de belangen van zijn eigen onderneming weegt, ook de belangen voor het milieu en de mens in de samenleving spelen een steeds grotere rol bij het ondernemen. Dit noemen wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, afgekort MVO.

Bij Jobmax Uitzendburo is MVO meer dan alleen maar een visie. Het is een manier van denken en ondernemen geworden, MVO is inmiddels niet meer weg te denken uit de activiteiten van Jobmax Uitzendburo. Met andere woorden; het is een proces en geen eindbestemming. Eugène te Wildt, DGA van Jobmax Uitzendburo BV, zet zich al jaren in voor diverse maatschappelijke doelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het mede oprichten van een locale politieke partij om op die manier als gemeenteraadslid actief mee te werken aan het creëren van een betere directe omgeving, de bestuurswerkzaamheden voor Voetbalvereniging MvR, de bestuurswerkzaamheden voor de Stichting Gemeentehuis Montferland 's-Heerenberg en de werkzaamheden als projectmanager bij de "Barghse Jonges",  een muzikaal initiatief dat valt onder de stichting Bergh in het Zadel en zich belangeloos inzet om gelden te verwerven voor het KWF. Op dit moment is Eugène te Wildt voorzitter en president van carnavalsvereniging d'Olde Waskupen en sinds september 2016 is Eugène te Wildt benoemd tot Ridder van Kasteel Huis Bergh.

Verder sponsort Jobmax Uitzendburo BV al vele jaren lokale en regionale personen, organisaties en evementen die elk op hun eigen manier een meerwaarde betekenen voor de regio achterhoek in het algemeen of 's-Heerenberg in het bijzonder.  Zo is Jobmax Uitzendburo B.V. op dit moment hoofdsponsor van voetbalverening MvR, spelen meerdere jeugdteams van MvR in kleding van Jobmax, zijn onlangs alle jeugdleden van Volleybalvereniging Smash in nieuwe kleding gestoken, heeft Jobmax de Heemkundekring Bergh in het verleden voorzien van nieuwe computers en scanners en lopen 24 zwarte pieten van het Sint Nicolaascomité Bergh rond in schitterende nieuwe pietenpakken die beschikbaar gesteld zijn door Jobmax. Jobmax is jarenlang een van de hoofdsponsoren van het jaarlijks terugkerende Mechteld ten Ham Weekeinde in 's-Heerenberg geweest, is hoofdsponsor van het zomercarnaval in Stokkum waarvan de revenuen ten goede komen aan de leefbaarheid van het dorp Stokkum en was naamgever en hoofdsponsor van de Jobmax Cup, een jaarlijks wederkerende bijzondere tenniscompetitie voor senioren voor wie de reguliere competies te zwaar worden of zijn geworden. Op dit moment is Jobmax tevens hoofdsponsor van zorgboerderij Belfjor, een zorgboerderij die een dagbesteding biedt voor meervoudig jong volwassen gehandicapten, is Jobmax projectsponsor/donateur van de wooneenheid van Estinea in 's-Heerenberg, ambassadeur van de stichting Bergh in het Zadel en ambassadeur/sponsor van de Golfdagen Bergh waarvan de opbrengsten ten goede komen aan het KWF.

Jobmax is van mening dat een onderneming slechts kan functioneren binnen een goed functionerende samenleving. Leven en laten leven. Oog hebben voor de mens om je heen is een eigenschap die voor een ondernemer onmisbaar is binnen het dagelijkse functioneren.

Twitter

Volg ons
Ambassadeur van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding