Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Industrie

Industrie vacatures en banen in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een baan in de industrie? Bijvoorbeeld als productiemedewerker, operator of monteur? Of als medewerker afmontage, spuiter of houtbewerker? Of wil je in de industriële sector als oproepkracht aan de slag? In alle gevallen ben je bij Seesing Personeel aan het juiste adres. We hebben regelmatig mooie vacatures bij industriële bedrijven in de Achterhoek. Maak gerust eens een afspraak met een van onze intercedenten in Lichtenvoorde of Doetinchem en houd de vacatures op onze website in de gaten. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende baan in de industrie.

Vacatures in de industriële sector

Seesing Personeel is in de uitzendbranche actief in verschillende vakgebieden, waaronder techniek, zorg, bouw, transport, logistiek en industrie. Hierdoor werken wij samen met zeer diverse bedrijven in de Achterhoek. Met veel van onze opdrachtgevers doen we al jaren zaken, maar regelmatig kloppen ook nieuwe bedrijven bij ons aan om hen te helpen in de zoektocht naar een nieuwe medewerker. Zodoende hebben we continu een ruim aanbod van leuke vacatures voor je in de industrie.

Passende baan in de industrie

Heb jij ervaring als productiemedewerker en ben je op zoek naar werk? Dan is de kans groot dat we jou een passende baan in de industriële sector kunnen aanbieden, met diverse mogelijkheden om voor een korte of langere periode aan de slag te gaan. Zo is regelmatig sprake van uiteenlopende productieopdrachten goed op elkaar aansluiten qua piekperiode, zodat je ook langdurig via Seesing Personeel in de industrie aan de slag kunt.

Opleiding via Seesing Personeel

Heb je nog geen diploma of certificaat, maar wil je wel graag in de industriële sector aan de slag? Of is bijscholing of een gerichte praktijkcursus nodig voordat je aan de slag kunt? Vanuit Seesing Personeel bieden we meer dan werk alleen en helpen we je via diverse opleidingsmogelijkheden. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om een opleiding via ons te volgen.

Meer weten?

Heb je vragen over een van de vacatures in de industriële sector? Of wil je meer weten over de mogelijkheden om opgeleid te worden en/of aan de slag te gaan in de industrie? Neem dan contact met ons op via 0544-353739 of stuur een e-mail naar info@seesingpersoneel.nl. We helpen je graag verder.