Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Flexfactory

Seesing Personeel is in 2016 onderdeel geworden van Flexfactory. Onder de vlag van Flexfactory zijn naast Seesing Personeel meerdere uitzendorganisaties en personeelsdiensten actief. Door dit samenwerkingsverband is Flexfactory in staat om een breed aanbod van HR-diensten (o.a. uitzenden, opleiden, werving & selectie, detacheren, poolmanagement en workforce management) aan te bieden aan zowel werkgevers als werkzoekenden in de regio Achterhoek.

De merken die onderdeel zijn van Flexfactory kunnen gebruik maken van een nóg groter netwerk, hebben een financieel sterke organisatie achter zich staan en kunnen gebruik maken van een grote hoeveelheid kennis en kunde in de uitzendbranche. Dat brengt dus voordelen met zich mee voor Seesing Personeel en daarmee ook voor de bedrijven en kandidaten waartussen wij bemiddelen. De verschillende merken gaan gewoon door onder hun eigen naam en blijven ook hun eigen werkwijze hanteren. Ook de werkwijze van Seesing Personeel is onveranderd. Die blijft: door Achterhoekers, voor Achterhoekers!

Ontstaan Seesing Personeel

Seesing Personeel is in 2007 in Lichtenvoorde opgericht door Dennis Seesing. Zijn doel was om zoveel mogelijk mensen in de Achterhoek een baan te bieden bij de mooie bedrijven die deze regio rijk is. In de loop der jaren is Seesing Personeel uitgegroeid tot een ervaren en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Wij bemiddelen tussen mooie bedrijven uit de Achterhoek die op zoek zijn naar personeel en gemotiveerde Achterhoekse kandidaten die op zoek zijn naar leuk en passend werk. Loop gerust eens bij ons binnen om kennis te maken of maak een afspraak via 0544 – 35 37 39. Je vindt ons in Lichtenvoorde en Doetinchem.