Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Detachering

Bij Seesing Personeel kunt u terecht voor verschillende soorten diensten. De diensten die wij voor onze opdrachtgevers kunnen verzorgen zijn uitzenden, detachering, werving & selectie en opleiden. Indien gewenst kunt u – in overleg met Seesing Personeel en de kandidaat – kiezen voor detachering. 

HOE GAAT DETACHERING IN Z’N WERK?

Net als bij uitzenden wordt ook in het geval van detachering de werknemer aan u uitgeleend. Een belangrijk verschil is echter dat de medewerker bij detachering niet een uitzendovereenkomst, maar een vast contract (voor bepaalde of onbepaalde tijd) bij ons krijgt. Dit biedt de werknemer meer zekerheid, waardoor hij/zij eerder genegen is een overstap te maken dan bij een flexibele uitzendovereenkomst.

De medewerker treedt in dienst bij Seesing Personeel op het moment dat hij/zij bij u als opdrachtgever aan het werk gaat. Dit kan voor een vooraf met u afgestemd termijn met afnamegarantie zijn, maar ook andere, voor uw bedrijf meer flexibele oplossingen zijn in overleg mogelijk. In alle gevallen is Seesing Personeel formeel de werkgever en verzorgt dus ook de volledige verloning van de werknemer. Voor deze dienstverlening betaalt uw bedrijf aan Seesing Personeel een bedrijfstarief.

VOORDELEN VAN DETACHERING

Kiezen voor detachering via Seesing Personeel brengt meerdere voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van detachering voor uw bedrijf zijn:

  • gemakkelijk en snel ervaren mensen inzetten;
  • geen extra tijd nodig om mensen te werven;
  • snel de beschikking over arbeidskrachten die vaak al flink wat ervaring hebben opgedaan bij verschillende bedrijven en daardoor breed en vaak direct inzetbaar zijn;
  • medewerkers die gedetacheerd zijn brengen vaak nieuwe, frisse ideeën mee vanuit vorige opdrachtgevers;
  • u bindt de medewerkers maar voor een bepaalde periode aan het bedrijf, waardoor u geen mensen hoeft te ontslaan in economisch mindere tijden.

MEER INFORMATIE OVER DETACHERING?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn op het gebied van detachering en wat Seesing Personeel voor u kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met de intercedent van uw sector via 0544 – 35 37 39. Zij helpen u graag!