Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Calculator Planvoorbereider

Seesing Personeel bouw
Varsseveld
40 uur
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Voor een groot aannemersbedrijf in de regio, zijn wij op zoek naar een Calculator/Planvoorbereider.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig calculeren van alle voorkomende projecten voor zowel de utiliteit- als woningbouwsector. Je maakt begrotingen voor de verkoopafdeling (waarmee je nauw samenwerkt) en inkoopafdeling. Je vraagt prijsopgaven op bij leveranciers. Je begroot de meer- en minderwerkzaamheden en signaleert de meer- & minderwerkzaamheden en/of afwijkingen n.a.v. de offerte.

Daarnaast biedt deze functie je de mogelijkheid om nieuwe projecten in het voor- en calculatietraject van een bouwproject vorm te geven. Wij zijn actief al jaren actief in het realiseren van turn-key projecten en hierdoor biedt deze functie dan ook de mogelijkheid om ruim te kunnen denken. Je stuurt op kosten waarbij je rekening houdt met de belangen van diverse partijen. De uitdaging is om samen tot een optimaal plan te komen waarbij je nauw samenwerkt met de leverancier.

Wat is vereist?

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwkundige die beschikt over minimaal een HTS werk- en denkniveau. Je werkt graag samen in een team, je bent flexibel en beschikt over een constructief, kwaliteits- en prijstechnisch inzicht.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp