Gepassioneerd als het om mensen gaat
Actuele vacatures

Blog

Verhuizing per 30 september 2013

Per 30 September 2013 heeft succes een nieuw adres.

Zoals ook u ongetwijfeld zult merken verandert de economie om ons heen in een hoog tempo. Deze nieuwe economie, met nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen, vraagt om een andere manier van organiseren en werken. Jobmax Uitzendburo B.V. is continue bezig om de eigen organisatie aan te passen aan de uitdagingen die deze nieuwe manier van werken met zich meebrengt. Hierbij hebben wij gemerkt dat onze huidige bedrijfsruimte ons niet altijd de mogelijkheden biedt die nodig zijn om ons werk anders te organiseren. Om bovenstaande reden hebben wij besloten onze intrek te nemen in een andere, voor ons gebruik beter geschikte, bedrijfsruimte. Met ingang van 30 september 2013 kunt u ons daarom vinden aan het adres Stadsplein 7 te 7041 JA ’s-Heerenberg.

Alle overige zaken zoals onze mailadressen, telefoonnummers, faxnummers en website blijven uiteraard ongewijzigd, wij willen het tenslotte niet moeilijker maken dan absoluut noodzakelijk.

Wilt u weten hoe onze nieuwe huisvesting eruit ziet? Schroom dan niet en kom ons eens bezoeken. De koffie staat altijd klaar...

Twitter

Volg ons